Vacature: Technisch talent gezocht!

Tijdelijk €1.000 tekenbonus!

Ben jij een aanpakker met technisch inzicht en heb je oog voor detail? Zoek je een afwisselende baan, beschik je over commerciële vaardigheden en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Ben jij het technische talent binnen ons team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bel 06-14266255 of  mail ons

Jij

Je hebt het mbo-diploma elektrotechniek al op zak en beschikt over een geldig VCA certificaat of bent bereid dit te halen. Je hebt een technische achtergrond en uiteraard kennis van elektrotechniek. Je kan goed zelfstandig werken en bent zorgvuldig. Daarnaast vinden wij een verantwoordingsgevoel en een flexibele instelling belangrijk.

Wij

Bij ons verdien je een goed salaris, dat marktconform is. Het gaat om een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Geen dag is hetzelfde. Je gaat zelfstandig aan het werk (veelal) op locatie bij de klant, waarbij de klanten zich voornamelijk in de Randstad bevinden. Uiteraard zijn er bij ons mogelijkheden om cursussen te volgen, door te groeien en je te ontwikkelen binnen ons kleinschalige bedrijf.

Enthousiast geworden?

Tijdelijk €1.000 tekenbonus!

Lijkt het je leuk om mee te bouwen aan ons bedrijf? Loop gerust een dag met ons mee om te kijken of werken bij Varkevisser Machinetechniek iets voor jou is. Eerst meer informatie over deze functie? Bel dan met Johan Varkevisser op 06 14 266 255.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Mail je motivatiebrief en CV naar:
contact@jvarkevisserenzn.nl


Over ons

Varkevisser Machinetechniek is een dienstverlenend bedrijf voor de bouwsector en aanverwante bedrijven. Verhuur, verkoop en reparatie van machines zijn onze specialiteiten. Daarnaast voeren wij VCA keuringen uit op machines, klimmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen.